Kasvatus

Omistettuani useamman vuoden yksinomaan englantilaisille täysiverisille noteerasin muutaman asian ‒ kyseessä todellakin oli minun rotuni, mutta en suinkaan halunnut sen jäävän ainoaksi sellaiseksi. Niinpä Kalvekorpeen ei valikoitunutkaan tiettyä kasvatuskohdetta, jotta se ei poissulkisi ainoatakaan toteutuskelpoista ajatustani.

Kalvekorven hevostilalla varsoja putkahtelee päivänvaloon melko harvakseltaan jo hitaamman ikääntymisen puolesta, mutta siitäkin huolimatta luen hevoskasvatuksen erääksi toimintamuodoksemme. Pyrkimyksenä on kasvattaa ehdottoman kyvykkäitä, mahdollisimman terveitä ja ilman muuta rotumääritelmänsä mukaisia yksilöitä ensisijaisesti kilpailukäyttöön. Satunnaiset lapset saattavat saada elämäntehtävän myös harrastehevosina. Tähtäämme kovalla kapasiteetilla varustettuihin, rakenteellisesti potentiaalisiin, hyväluonteisiin hevosiin, joilta löytyy edellytykset niin kisakentille kuin kotiradoille. Suorituksen ohella olemme erityisesti kiinnostuneita hevosesta persoonana ja arjen kumppanina.

Kasvattajanimike Kalvekorven toimii jokaisen toivotun, tärkeän ja huolella suunnitellun varsamme etuliitteenä. Nuorta kasvattia ei myydä juuri koskaan suoraan uuteen kotiin, vaan se saa meillä alkuun ainakin peruskoulutuksen, ensimmäiset sivunsa tietoineen sekä useimmiten kuvan ulkomuotoa havainnollistamaan. Emme toteuta tilausvarsapyyntöjä, vaan jokainen varsa on lähtöisin omasta suunnitelmastani.

Kasvatit

Syntynyt
Rotu ja sukupuoli
Nimi
Isä   x   Emä
Omistaja
23.12.2014
englantilainen täysiveriori
Red Dead Redemption
Redmiral   x   Panthera
Kalvekorven hevostila
7.3.2016
englantilainen täysiveritamma
99 Red Balloons
Redmiral   x   Panthera
Kalvekorven hevostila

Myyntiehdot

1. Kasvatin tulevaisuutta koskevat toiveet ovat yksilökohtaisia ja mainitsen ne aina myynti-ilmoituksen yhteydessä.
2. Kasvatille annettuja tietoja ei tule muuttaa, ellen sitä erikseen ole sallinut.
3. Nimeni sekä tilan nimi (Kia K., Kalvekorven hevostila) on linkitettävä selkeästi kasvatin sivulle.
4. Kasvatti on rekisteröitävä Virtuaalisen ratsastajainliiton hevosrekisteriin tunnisteella KALV5580 ja syntymämaalla Suomi (FIN) varustettuna, mikäli sitä ei ole vielä tehty.
5. Mikäli et syystä tai toisesta ole enää kiinnostunut kasvatin omistuksesta, olet vapaa myymään kasvatin eteenpäin. Toiveeni kuitenkin on, että kasvattia ensin tarjotaan minulle.
6. Kasvatin uusista sivuista on ilmoitettava minulle.